LGBTİ+ aktivisti Efruz Kaya ile beraberce Sohbetler’e davet

beraberce sohbetler’de bu defa LGBTİ+ aktivisti Efruz Kaya ile buluşuyoruz. 15 Haziran akşamı “Her Yürüyüşümüz Onur Yürüyüşü” sözünün etrafında Türkiye’de LGBTİ+ olmayı, LGBTİ+ların şenlikli direnişini, göçmen LGBTİ+ların var olma mücadelelerini ve Efruz’un hikayesini konuşacağız. Elbette söz sözü açacak, elbette bu yıl 28. kez düzenlenecek LGBTİ+ Onur Haftası’nın #benneredeyim sorusunu beraberce düşüneceğiz.

beraberce yaşam aşk ile, özgürlük ile, eşitlik ile mümkün. “Yeni normal” kavramının hayatımıza girdiği bu günlerde tüm normallere meydan okuyup yeni olanı, aşkı, özgürlüğü ve eşitliği berabere konuşacağımız beraberce sohbeti çoğaltmaya herkesi çağırıyoruz.

15 Haziran Pazartesi günü 20.00-21.30 saatleri arasında, zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz beraberce Sohbetler’e sorularınız ve düşüncelerinizle aktif olarak dahil olmak isterseniz, bu bağlantı adresinde yer alan formu doldurarak katılabilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/1Yepkgm6rxGSEUenDhrkwwV5U7IuJqyRgff0EJcgshVo/edit

Sohbeti sadece izlemeyi tercih ediyorsanız lütfen sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizi takip edin. Canlı yayın bağlantı adreslerini sosyal medya hesaplarımız üzerinden yaygınlaştıracağız.

beraberce Derneği

beraberceden duyurular, haberler ve etkinlikler için e-posta listemize katılın!