beraberce Sohbetler

  • 26
    nisan
    beraberce Sohbetler
    beraberce Sohbetler - Felaket, Barış, Hafıza: Bugünü Beraberce Örmek
    DETAYLI BİLGİ
Proje Hakkında

beraberce Derneği olarak 2020 yılında çevrimiçi başladığımız Ayşe Öktem ve Berfin Azdal ile beraberce Sohbetler’de bu zamana kadar Türkiyede LGBTİ+ mücadelesini, tarihini, Türkiye’nin darbeler tarihini, bu darbelerin hayatımıza etkilerini, Dersim Terletesi’ni, travma ve belleği, yerel yönetimleri, farklı perspektiflerden pandeminin hayatımıza etkilerini, sanatı, sanatta çok kültürlülüğü ve pek çok farklı konuyu konuştuk, tartıştık, beraberce sohbet ettik. 

Her ay yeni bir konu ve konuklarla devam eden Ayşe Öktem ve Berfin Azdal ile beraberce Sohbetler’de buluşmaya devam ediyoruz. 

Proje

beraberce sohbetler’de bu defa LGBTİ+ aktivisti Efruz Kaya ile buluşuyoruz. 15 Haziran akşamı “Her Yürüyüşümüz Onur Yürüyüşü” sözünün etrafında Türkiye’de LGBTİ+ olmayı, LGBTİ+ların şenlikli direnişini, göçmen LGBTİ+ların var olma mücadelelerini ve Efruz’un hikayesini konuşacağız. Elbette söz sözü açacak, elbette bu yıl 28. kez düzenlenecek LGBTİ+ Onur Haftası’nın #benneredeyim sorusunu beraberce düşüneceğiz.

beraberce yaşam aşk ile, özgürlük ile, eşitlik ile mümkün. “Yeni normal” kavramının hayatımıza girdiği bu günlerde tüm normallere meydan okuyup yeni olanı, aşkı, özgürlüğü ve eşitliği berabere konuşacağımız beraberce sohbeti çoğaltmaya herkesi çağırıyoruz.

15 Haziran Pazartesi günü 20.00-21.30 saatleri arasında, zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz beraberce Sohbetler’e sorularınız ve düşüncelerinizle aktif olarak dahil olmak isterseniz, bu bağlantı adresinde yer alan formu doldurarak katılabilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/1Yepkgm6rxGSEUenDhrkwwV5U7IuJqyRgff0EJcgshVo/edit

Sohbeti sadece izlemeyi tercih ediyorsanız lütfen sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizi takip edin. Canlı yayın bağlantı adreslerini sosyal medya hesaplarımız üzerinden yaygınlaştıracağız.

beraberce Derneği

beraberceden duyurular, haberler ve etkinlikler için e-posta listemize katılın!