beraberce Sohbetler

  • 26
    nisan
    beraberce Sohbetler
    beraberce Sohbetler - Felaket, Barış, Hafıza: Bugünü Beraberce Örmek
    DETAYLI BİLGİ
Proje Hakkında

beraberce Derneği olarak 2020 yılında çevrimiçi başladığımız Ayşe Öktem ve Berfin Azdal ile beraberce Sohbetler’de bu zamana kadar Türkiyede LGBTİ+ mücadelesini, tarihini, Türkiye’nin darbeler tarihini, bu darbelerin hayatımıza etkilerini, Dersim Terletesi’ni, travma ve belleği, yerel yönetimleri, farklı perspektiflerden pandeminin hayatımıza etkilerini, sanatı, sanatta çok kültürlülüğü ve pek çok farklı konuyu konuştuk, tartıştık, beraberce sohbet ettik. 

Her ay yeni bir konu ve konuklarla devam eden Ayşe Öktem ve Berfin Azdal ile beraberce Sohbetler’de buluşmaya devam ediyoruz. 

Proje

beraberce Derneği olarak 2020 yılında çevrimiçi başladığımız Ayşe Öktem ve Berfin Azdal ile beraberce Sohbetler’de bu zamana kadar Türkiyede LGBTİ+ mücadelesini, tarihini, Türkiye’nin darbeler tarihini, bu darbelerin hayatımıza etkilerini, Dersim Terletesi’ni, travma ve belleği, yerel yönetimleri, farklı perspektiflerden pandeminin hayatımıza etkilerini konuştuk, tartıştık, beraberce sohbet ettik. 

beraberce Sohbetler, beraberce Derneği’nin destekçisi olduğu 9. Zeugma Film Festivali özel programı ile 23 Kasım’da beraberce sosyal medya hesaplarında canlı yayında olacak. beraberce Sohbetler’in 23 Kasımda konukları; Kırkayak Kültür’den Kemal Vuran Tarlan, Trent Üniversitesi’nden Dr.Feyzi Baban ve göçmen aktivist Rasha Sarraj olacak. Beraberce yaşam için beraberce sanat yapmayı, sanatta öteki olmayı, sanatta çok kültürlülüğü, sinemada çok kültürlülüğü konuşacağız. 

Ayşe Öktem ve Berfin Azdal ile beraberce Sohbetler 23 Kasım Pazartesi saat 20.00’de! Sohbeti beraberce Twitter, Facebook hesapların ve Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

beraberceden duyurular, haberler ve etkinlikler için e-posta listemize katılın!